Mijn doel als 'kok aan huis' is u een onvergetelijke, ontspannen en gezellige avond te bezorgen in uw eigen omgeving, met uw eigen muziek op de achtergrond en in het tempo dat u wenst. Doordat ik gebruik maak van een Hold 'o mat (rustkast) kan ik in alle rust de gerechten af maken. Ik kan een diner bereiden voor 8-10 personen zodat u verzekerd bent van een intiem diner waarbij de aandacht voor het gerecht voorop staat. In goed overleg stellen we een menu samen waarin rekening wordt gehouden met dieetwensen en/of allergieën. In het diner worden geen halffabricaten gebruikt, alle producten zijn vers.  Vanzelfsprekend schenk ik een aantal mooie wijnen en uiteraard ook tafelwater. Indien gewenst schenk ik biologische vruchtensappen. Na het diner is alles opgeruimd en schoongemaakt zodat u rustig kunt nagenieten met een borrel.   Vooraf hebben we goed overleg hoe we alles invullen. U hoeft zich op de avond zelf geen zorgen te maken of alles geregeld is.....  Indien de groep net even groter is dan 8-10 personen, bel of stuur een email zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.